Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου.

Η κυρία Τσαπανίδου δήλωσε πως «αντί ο κ. Οικονόμου να μιλά αόριστα για ‘ανοιχτό ενδεχόμενο’ ενός debate μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Τσίπρα, να ορίσει σήμερα κιόλας ημερομηνία. Και για εκλογές και για debate».

«Διότι και το 2019 ‘ανοιχτό ενδεχόμενο’ άφηνε και πήγαμε σε εκλογές με τον ίδιο κρυπτόμενο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οικονόμου: «Ό,τι λέει ο πρωθυπουργός, το εννοεί»

Σημειώνεται ότι, με αφορμή τη δική του τηλεμαχία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά, επεσήμανε πως όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος όλοι θα έχουν την ευκαιρία, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, τον ορισμό του οποίου ζητάει εδώ και καιρό η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί», μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Και πρόσθεσε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Την Τετάρτη, 1η Μαρτίου, περιμένουμε το αποτέλεσμα της Ειδικής Επιτροπής»
Επόμενο άρθροΠετρούπολη: Ανήλικοι απείλησαν με ρόπαλα οδηγό λεωφορείου – 4 συλλήψεις