Οι υπηρεσίες θα εργαστούν και το Σαββατοκύριακο για να προλάβουν την καταβολή

 

Την επόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα παιδιού της 5ης δόσης σε 880.000 δικαιούχους από τον ΟΠΕΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika news.

 

Λόγω της κατάληψης των υπηρεσιών του Οργανισμού (ΟΠΕΚΑ) μέχρι χθες το βράδυ, οι υπηρεσίες θα εργαστούν και το Σαββατοκύριακο προκειμένου ο ΟΠΕΚΑ να είναι έτοιμος ώστε την Τρίτη να καταβάλλει τα ποσά. Ωστόσο σε περίπτωση που οι υπηρεσίες δεν καταφέρουν να ολοκληρώσουν την εκκαθάριση η διοίκηση του Οργανισμού διαβεβαιώνει ότι μέχρι την Τετάρτη θα γίνει η πληρωμή.

 

Να σημειωθεί ότι στην πληρωμή της 5ης δόσης θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Νοεμβρίου.

 

Υπενθυμίζεται πως στην διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών, ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του 2018 και υποβολή νέας, διόρθωση ΙΒΑΝ κ.α.

 

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr και της ΗΔΙΚΑ www.idika.gr

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνδρας με μαχαίρι εισέβαλε στην πρεσβεία της Σερβίας στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΠοιες υπηρεσίες τα διαχειρίστηκαν το 2017