Σε σύλληψη μετατράπηκε το βράδυ χθες Τετάρτη η προσαγωγή 60χρονου δασκάλου που διδάσκει σε σχολείο της επαρχίας του Ρεθύμνου και κατηγορείται για φερόμενες ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης αλλοδαπής μαθήτριάς του (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Εχει «δεθεί» η δικογραφία

Από την αστυνομική έρευνα που διεξάγουν με πολλή προσοχή και λεπτούς χειρισμούς τις τελευταίες ώρες οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων έχει «δεθεί» η δικογραφία με την οποία θα παραπεμφθεί σήμερα στη δικαιοσύνη ο 60χρονος εκπαιδευτικός.

Δείτε ακόμα – Κιβωτός του Κόσμου: «Θα σε σκοτώσω, γνωρίζω που μένεις»: Οι απειλές στον 19χρονο που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Το «κουβάρι» της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού μαζί με την κόρη τους στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Οι έως τώρα πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν αυτό που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του τα «ύποπτα» χάδια που δέχτηκε από τον δάσκαλό του μέσα στη σχολική αίθουσα και σε χρονική στιγμή που ήταν μόνοι τους στην τάξη.

Σοκαρίστηκαν οι γονείς

Οι γονείς μετά το αρχικό σοκ που υπέστησαν ακούγοντας όλα όσα τους περιέγραφε η κόρη τους, έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Αρχικά οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δάσκαλο για να δώσει εξηγήσεις, και στη συνέχεια, υπό το βάρος των στοιχείων που προέκυψαν, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε και σε έρευνα στο σπίτι του δασκάλου – σε χωριό της ενδοχώρας – κατά την οποία κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής και όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία που βρέθηκαν προκειμένου να ερευνηθούν εξονυχιστικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνει τώρα την έρευνά της, εξετάζοντας εάν τυχόν ο δάσκαλος έχει ενοχλήσει κι’ άλλα ανήλικα παιδιά.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρώτη η Γαλλία, παρά την ήττα από την Τυνησία με 1-0
Επόμενο άρθροΠολιτικός γάμος: Μέσω του gov.gr η έκδοση άδειας