Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία, όπου καλλιεργούνταν σε οκτώ ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 1.335) δενδρύλλια κάνναβης (νάνοι), στο στάδιο της συγκομιδής, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 39 ετών και 28χρονος αλλοδαπός.

Ειδικότερα, σε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Χρωμοναστήρι του Δήμου Ρεθύμνης τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συγχρόνως με την ανεύρεση της φυτείας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης αναζήτησαν εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο Ρεθυμνιώτες και τον αλλοδαπό.
Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων και σε χώρους που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πλήθος στοιχείων κινητής τηλεφωνίας, γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε χώρο κοντά σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 42χρονος, βρέθηκαν ακόμη δύο δενδρύλλια κάνναβης.
Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠ. Τατούλης: Το οικόπεδο ανήκει στην ΑΟΖ της Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΠελοπόννησος: Παραίτηση περιφερειακής συμβούλου