Η αγαπημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση «Sexy Laundry», για τον λόγο που δε νιώθει «φωτογραφήσιμη» και για τις ανασφάλειες που αντιμετωπίζει.

«Είναι μία καλή σεζόν για τα θέατρα γενικά, μέχρι τώρα, κι εμείς με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πάμε πολύ καλά στο θέατρο “Κάππα”. Ό,τι ηλικία κι αν έχεις, νομίζω ότι αποκλείεται να δεις την παράσταση και να μην ταυτιστείς σε κάποιο σημείο.

Βλέπω τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παράστασης να σκουντιέται και στο τέλος μένουν για να μου πουν “πόσο σε καταλαβαίνω”. Πριν από 10-15 χρόνια μπορεί να αγχωνόμουν για να διατηρήσω τις επιτυχίες που είχα κάνει, τώρα είναι μόνο χαρά.

Όποιος βγαίνει στην τηλεόραση γίνεται γνωστός. Δεν είναι κακό, μπορεί να σε ζορίσει καμία φορά σε κάποιον γιατρό η καμία μέρα που είσαι άκεφος. Αυτός που δεν σε χωνεύει και να σε δει, δεν θα έρθει να σου μιλήσει», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Εγώ δεν αισθάνομαι «φωτογραφήσιμη» ούτε μία φορά το μήνα όχι μία φορά τη μέρα. Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι όταν βγαίνεις δημοσία δεν θα πάρεις την «κατάρα» σου μαζί άλλα θα κάνεις το καλύτερο δυνατό σε διάθεση για να μην τους μαυρίσεις την ψυχή.

Το κοινό με τον ρολό μου στην παράσταση είναι ότι είμαστε και οι δυο γυναίκες μετά τα 50. Όλες οι γυναίκες μετά την ηλικία αυτή περνάμε συγκεκριμένες πίστες», συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ρένια Λουιζίδου: «Σοκάρομαι όταν βλέπω τα “τηλεοπτικά παιδιά” μου που έχουν μεγαλώσει»”,”description”:”Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την παράσταση «Sexy Laundry», για τον λόγο που δε νιώθει «φωτογραφήσιμη» & για τις ανασφάλειες που αντιμετωπίζει”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8yNC8xMC8yMV8xNV82M2NmYjExYjI3YTYyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M50S”,”uploadDate”:”2023-01-24T10:24:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cq0a8wkwuku1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Για τις τηλεοπτικές συνεργασίες της αλλά και για το εάν έχει κρατήσει επαφή με “τηλεοπτικά παιδιά της” είπε πως, «με στεναχωρεί που συνδεόμαστε τόσο πολύ όσο κρατάει η δουλειά και μετά χανόμαστε εύκολα. Με τα τηλεοπτικά παιδιά μου από το «σόι» επικοινωνώ μέχρι σήμερα σαν να είναι τα παιδιά μου.

Τους λέω τι να κάνουν και ανησυχώ για την υγεία τους. Όταν μου λένε ότι μεγάλωσαν με την εικόνα μου σοκάρομαι, γιατί βλέπω μεγάλους ανθρώπους πια. Δεν μου περνάει συνέχεια από το μυαλό, άλλα είναι ωραίο», ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

To άρθρο Ρένια Λουιζίδου: Είμαι βουτηγμένη στην ανασφάλεια από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο11 νέοι Μετεωρολογικοί Σταθμοί και 3 Σταθμήμετρα στον Ενιπέα ποταμό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΣτην αποστολή ο Σιντιμπέ για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό