Η ήττα που γνώρισε η ομάδα της Πάτρας στο πρωτάθλημα της Football League από τον Κισσαμικό προκαλούν ξανά ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ο Δημήτρης Δρόσος, που ήρθε, σχεδόν, σαν Μεσσίας προ μερικών εβδομάδων στην Παναχαϊκή, φέρεται να παραιτείται εκ της προεδρίας της ΠΑΕ.

 

Σύμφωνα με πατρινά ειδησεογραφικά site, οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα (σκορ 1-3) κατά του Δημήτρη Δρόσου και των μετόχων του, ίσως αποτελέσουν αφετηρία για νέες εξελίξεις στην “κοκκινόμαυρη” ομάδα που από ότι φαίνεται δεν μπορεί να βρει την ησυχία της.

 

Ο Δημήτρης Δρόσος φέρεται να προανήγγειλε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας τους στα αποδυτήρια την αποχώρηση του από την Παναχαϊκή. Το ίδιο είπε και στους συνεργάτες του, ακυρώνοντας στο μεταξύ όλα τα ραντεβού για τις επόμενες ημέρες.

 

«Είναι τραγικό σοβαροί άνθρωποι που έχουν καταξιωθεί από την κοινωνία της Πάτρας για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, αλλά και για την προσφορά τους στην κοινωνία μας και την Παναχαϊκή μας, να δέχονται χυδαίες ύβρεις και προπηλακισμούς από 30-50 ανώνυμα άτομα, επειδή χθες η ομάδα μας είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, της οποίας μέτοχοι είναι μια συμμαχία Πατρινών επιχειρηματιών τα τελευταία χρόνια.

 

“Αν συνεχισθεί η κατάσταση αυτή δυστυχώς έρχονται πολύ μαύρες μέρες για την αγαπημένη μας ομάδα, κάτι που φαίνεται να επιθυμούν μάλλον οι 50 αυτοί, εκτός αν οι ίδιοι έχουν μια καλύτερη λύση από την υπάρχουσα…Ας αναλογισθούν όλοι φίλαθλοι μας αν αξίζει αυτήν την αντιμετώπιση τόσο η ομάδα μας, όσο και όσοι βάζουν μέχρι σήμερα τα χρήματα τους και ας πράξουν κατά συνείδηση…”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑνέτοιμη η Ευρωζώνη για την επόμενη κρίση
Επόμενο άρθροΔίνουμε μάχη καρδιάς απέναντι σε ένα συντηρητικό κατεστημένο