Αφιερωμένος στο έργο, τη δράση και, ασφαλώς, στη στήριξη του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ήταν ο σημερινός Ραδιοτηλεοπτικός Μαραθώνιος, μια κοινωνική πρωτοβουλία της ΕΡΤ.

Αφιερωμένος στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο ραδιοτηλεοπτικός Μαραθώνιος με στόχο να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του οργανισμού.

«Το Σπίτι του Μωρού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ιδιόκτητο οίκημα, αποτέλεσμα δωρεάς που δέχθηκε ο οργανισμός, στην περιοχή του Ζωγράφου πρόκειται να λειτουργήσει ένα σπίτι για εγκαταλελειμμένα μωρά με σοβαρά προβλήματα υγείας από όλη την Ελλάδα.
Το οίκημα καθώς και ο προαύλιος χώρος θα πρέπει να ανακατασκευαστούν ώστε να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη φιλοξενία μωρών.

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου

Tην σημαντική προσφορά του Χαμόγελου του Παιδιού και του ιδρυτή του, Κώστα Γιαννόπουλου στην ελληνική κοινωνία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο μήνυμά του για τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (video)
Επόμενο άρθροΠλωτά φράγματα για περιορισμό των μεταναστευτικών ροών εξετάζει η κυβέρνηση (video)