Ραδιοφωνικοί σταθμοί στον Καναδά, τη Νέας Ζηλανδίας και την Αυστραλίας αφαιρούν τα τραγούδια του Michael Jackson από τις λίστες αναπαραγωγής τους, μετά το νέο ντοκιμαντέρ στο οποίο δύο άντρες κατηγορούν τον τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση.

 

Αρκετοί γαλλόφωνοι σταθμοί που ανήκουν στην καναδική εταιρεία Cogeco Media αφαιρούν τα κομμάτια του Jackson, επιβεβαίωσε η εταιρεία στο CNBC, ενώ η Αυστραλιανή Nova Entertainment Group αφαίρεσε επίσης τα κομμάτια του από σταθμούς όπως ο Smooth FM, σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald.

 

Η Christine Dicaire, διευθύντρια επικοινωνιών και μάρκετινγκ της Cogeco Media δήλωσε στο CNBC: «Είμαστε προσεκτικοί στα σχόλια των ακροατών μας και το ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε την Κυριακή το βράδυ δημιούργησε αντιδράσεις. Προτιμάμε να παρατηρήσουμε την κατάσταση αφαιρώντας τα τραγούδια από τους σταθμούς μας, προς το παρόν».

 

Οι κύριοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Νέας Ζηλανδίας, οι οποίοι ανήκουν τις NZME και Mediaworks, αφαίρεσαβ επίσης την μουσική του αστέρα από τις λίστες αναπαραγωγής την Τετάρτη, σύμφωνα με τη New Zealand Herald.

 

Στο «Leaving Neverland: Michael Jackson and me» ένα ντοκιμαντέρ του HBO που παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, οι Wade Robson και James Safechuck ισχυρίζονται ότι είχαν παρενοχληθεί από τον τραγουδιστή σε ηλικίες 7 και 10 ετών. Το ίδρυμα του Jackson κατέθεσε αγωγή ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο κανάλι. Η οικογένεια έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Jackson αθωώθηκε στο παρελθόν από κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιών το 2005 και πέθανε το 2009.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα ακίνητα του Grupo Dolphin στην Ελλάδα απέκτησε η Trastor
Επόμενο άρθροBofA:Τα «κόκκινα δάνεια» η πληγή της ελληνικής οικονομίας