Η Ραμόνα Βλαντή «απασφάλισε» για μία ακόμη φορά και μίλησε για το GNTM αλλά και το My style rocks.

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και είπε… πολλά. Για την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε: «Ποιος σύντροφος θα τολμήσει να μου πει να αλλάξω τα μαλλιά μου είμαι μια θεά! Τι να αλλάξω;»

Σε ερώτηση σχετικά με το My style rocks, απάντησε: «Λατρεύω το My style rocks, έχω μιλήσει αλλά ξέρω πως δεν έχει κλείσει τίποτα».

Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε και σε πιθανή συνεργασία με την Μέγκι Ντρίο: «Τι να κάνει η Μέγκι Ντρίο στο My style rocks, ποιες γνώσεις έχει;».

«Δεν έχω κάτι με την Έλενα Χριστοπούλου, δεν κατάλαβε τις δηλώσεις μου, την θαυμάζω», ξεκαθάρισε η Ραμόνα Βλαντή. Καταλήγοντας, η Ραμόνα σχολίασε και τα ελληνικά πολλών μοντέλων: «Πολλές στην τηλεόραση έχουν ”κακοποιήσει” την ελληνική γλώσσα.

Δεν έχω το λεξιλογικό το απαραίτητο για να είμαι παρουσιάστρια. Νομίζω ότι δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στο χώρο.

Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, νομίζω το λεξιλόγιο που κατέχω εγώ, εάν συγκρίνω με κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω καλύτερα ελληνικά.

Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ξέρω 4 ξένες γλώσσες», σημείωσε η Ραμόνα Βλαντή.

To άρθρο Ραμόνα Βλαντή: Είμαι μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζει παιδί της Κιβωτού: «Με κλείδωναν στο κλουβί χωρίς φαγητό»
Επόμενο άρθρο«Ο Βόλος μας μαγεύει» – Τελετή φωταγώγησης με τον Αντώνη Ρέμο