Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Τιτάν Δημήτρη Παπαλεξόπουλο είχε σήμερα Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.

 

Ο κ. Παπαλεξόπουλος ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για την επικείμενη εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών με παράλληλη διαπραγμάτευση στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Euronext Παρισίων, καθώς και τη μεταφορά της καταστατικής έδρας της στις Βρυξέλλες.

 

Όπως επισημάνθηκε, η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της εταιρείας και της αναβάθμισης της πρόσβασής της στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Οικονομίας, ο κ. Παπαλεξόπουλος σημείωσε ότι η παρουσία του Ομίλου Τιτάν στην Ελλάδα παραμένει σταθερή, τόσο σε επίπεδο εγχώριας παραγωγής, θέσεων εργασίας και επενδύσεων, όσο και μέσω της δευτερογενούς διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Στο πλαίσιο αυτό οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την ελληνική οικονομία και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕλκυστική για τουριστικές επενδύσεις η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Ι. Δραγασάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΙΤΑΝ ΑΕ