Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 19:08

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μεταγραφικές «στροφές» του για να μπορέσει να κλείσει το -δύσκολο απ’ όλες τις απόψεις- deal με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε.

Η φαινομενική απόσυρση του ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς για τον 27χρονο δημιουργικό μέσο, ο οποίος μένει ελεύθερος απ’ την Ιντεπεντιέντε, θεωρητικά φέρνει το «τριφύλλι» σε θέση ισχύος, απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη δυνατή προσφορά στο τραπέζι για τον Μπλάνκο.

Ο Παναθηναϊκός, εντούτοις, για να μπορέσει να προχωρήσει τη μεταγραφή ως το φινάλε, θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» με τους ατζέντηδες του Αργεντινού, οι οποίοι έχουν ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη κι αξιώνουν ένα πολύ υψηλό πριμ υπογραφής το οποίο φτάνει σε πρώτη φάση το 1,5 εκατ. ευρώ.

Εκεί έχει επικεντρωθεί πλέον η συζήτηση του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Μπλάνκο κι επ’ αυτού θα υπάρξει ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/6) ανθρώπου του «τριφυλλιού» με τους ατζέντηδες του 27χρονου άσου, προκειμένου να μειωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές και να υπάρξει συμφωνία για τη μεταγραφή του.

Η αργεντίνικη εφημερίδα «Ole» πάντως, σε σημερινό (11/6) δημοσίευμά της, θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Αργεντινού άσου στους «πράσινους».

«Ο Μαρκόνε ήρθε με χαμηλότερο συμβόλαιο από αυτό που έπαιρνε στην Ισπανία. Το συμβόλαιό του ήταν χαμηλότερο επειδή στην Ιντεπεντιέντε προγραμμάτιζαν να δώσουν περισσότερα χρήματα στον Ντομίνγκο Μπλάνκο, αλλά ο ‘Μίνγκο’ προτιμάει να αγωνιστεί στο εξωτερικό και έχει μεταβιβάσει ήδη στους ανθρώπους του κλαμπ ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Λέγεται μάλιστα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο θα υπογράψει ως ελεύθερος», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Ole».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022, 19:10

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛουτράκι: Από σπάνιο σύνδρομο έπασχε η 5χρονη που πέθανε ξαφνικά
Επόμενο άρθροΔΝΤ: Μέτρα στήριξης μόνο για τους ευάλωτους