Αναστάτωση προκλήθηκε στα MAD VMA 2022, μετά τον άγριο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στους τράπερ Snik, Light και Tranno και τους… σωματοφύλακές τους. Ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις εικόνες ντροπής και βίας που κυκλοφόρησαν, υπήρχε και μια που έδειχνε την Ρούλα Κορομηλά τραυματισμένη στα πόδια. 

«Κάποια στιγμή ανέβηκαν στη σκηνή η Ρούλα Κορομηλά με τον Θέμη Γεωργαντά για να δώσουν το βραβείο στην Καίτη Γαρμπή. Όταν έφυγε η Ρούλα Κορομηλά έχουμε την πληροφορία ότι μάλλον παραπάτησε και χτύπησε», ανέφεραν στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (22.06.2022) στα MAD VMA 2022.

Στην εκπομπή του ALPHA τονίστηκε πως ο τραυματισμός της παρουσιάστριας δεν συνδέεται με το ξύλο που έπαιξαν οι τράπερ Snik, Light και Tranno. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση των φετινών MAD VMA σημαδεύτηκε από τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο. Την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ξαφνικά ξέσπασε το επεισόδιο μεταξύ Light, Snik και Trannos, οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο! Η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 20 λεπτά, με τους θεατές να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν και να γιουχάρουν τους τράπερς.

To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: Πώς τραυματίστηκε στα MAD VMA 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Επόμενο άρθροΤην επόμενη εβδομάδα στο Τορίνο ο Πογκμπά