Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 16:42

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται σε λίγη ώρα στη μάχη των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός, καθώς περίπου στις 18.00 (ΕΡΤ1, Εurosport 1) θα αντιμετωπίσει την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του γαλλικού Όπεν.

Η Ελληνίδα τενίστρια (Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης), όπως είναι γνωστό έχει γράψει ιστορία με την παρουσία της στα ημιτελικά, ωστόσο, όπως είναι φυσικό θέλει να αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο Παρίσι.

Πάντως η Σάκκαρη, λόγω της ονειρικής της πορείας στο φετινό Ρολάν Γκαρός, εκτός από τη φήμη και την εκτόξευση στην παγκόσμια κατάταξη, θα κερδίσει κι ένα σημαντικό ποσό.

Συγκεκριμένα με την παρουσία της στα ημιτελικά η Μαρία έχει εξασφαλίσει ήδη το ποσό των 375.000 ευρώ, ενώ φυσικά το χρηματικό της έπαθλο αναμένεται να «εκτοξευθεί» αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρεϊτσίκοβα και προκριθεί στον τελικό.

Σε περίπτωση που νικήσει την Τσέχα σήμερα και κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό θα πάρει 750.000 ευρώ, ενώ αν σηκώσει το τρόπαιο στο Παρίσι τότε ο τραπεζικός της λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 1.4 εκατ. ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, 17:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Η Σάκκαρη έπαιζε σαν να ήταν σε έκσταση»
Επόμενο άρθροΗΠΑ: «Έκρηξη» του πληθωρισμού το Μάιο