Νέα πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα«, σύμφωνα με το οποίο ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας εμπλέκει τον Νίκο Παππά σε υπόθεση εικονικού δανείου ύψους 3 εκατ. ευρώ, που έλαβε από λιβανέζικο κατασκευαστικό όμιλο, για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Για «σοκαριστικές αποκαλύψεις, που ξεπερνούν τη λειτουργία παρακράτους από τον ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπουν σε πρακτικές μαφίας», μίλησε η ΝΔ.

«Πρωταγωνιστής ξανά, όπως και στους διαλόγους με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς«, σημειώνει το κυβερνών κόμμα, και τονίζει ότι «ο πρώην πρωθυπουργός οφείλει να δώσει εξηγήσεις«.

«Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες Καλογρίτσα, ο Παππάς να του κάνει μήνυση» τόνισε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μία αστική του διαφορά, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Novartis», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθέτει ότι «ο επιχειρηματίας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ», και αποκαλεί τον κ.Καλογρίτσα «συνέταιρο του κ. Θεοδωρικάκου».

«Για ευνόητους λόγους δεν περιμένουμε απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά περιμένουμε τις ενέργειες της Δικαιοσύνης», ανέφερε το ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Βρέχει» άτοκα κρατικά δάνεια για επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΔεν θα δεχθούμε αυστηρούς όρους για την έκτακτη βοήθεια από την EE