Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, σχετικά με τα δύο λιοντάρια και την τίγρη που εντόπισαν οι τελωνειακοί στον Προμαχώνα και προορίζονταν για τη Μύκονο.

Υπενθυμίζεται πως – όπως μετέδωσε το ertnews – τα λιοντάρια και η τίγρης είχαν προορισμό τη Μύκονο, ενώ ήταν στοιβαγμένα σε τρία στενά κλουβιά.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι του τελωνείου αφού εξέτασαν τα έγγραφα του οδηγού και του… ζωντανού φορτίου κατέληξαν πως τα έγγραφα ήταν νόμιμα και άφησαν τον οδηγό να συνεχίσει το ταξίδι του.

Φωτογραφία: ERT NEWS

Ωστόσο, η δημοσίευση της είδησης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, με ανάρτησή της στο Facebook ζητά την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα. Όπως επισημαίνει πρόκειται περί κακοποίησης ανεξάρτητα εάν υπάρχουν έγγραφα νόμιμης κατοχής.

Κανείς δε γνωρίζει για ποιο λόγο τα άγρια αυτά ζώα που προστατεύονται οδηγήθηκαν στην Μύκονο και ποιος ήταν ο λόγος μεταφοράς τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα λιοντάρια και η τίγρης θα χρησιμοποιηθούν ως… ντεκόρ σε κάποιο πάρτι.

Πηγή: www.in.gr

Προηγούμενο άρθροΑΦΜ και ΑΜΚΑ τέλος – Έρχεται ο νέος Προσωπικός Αριθμός
Επόμενο άρθροΗ Γερμανία κόντρα στην Ιταλία απόψε στο Nations League