Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 15:39

Ο Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε την Τρίτη (24/1) από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας, και στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως πλέον είναι κι εκείνος Πολωνός.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα και στο τεχνικό επιτελείο, αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Είναι τεράστια τιμή γιατί η Πολωνία είναι μια σπουδαία χώρα, με τεράστια ιστορία, επίσης όσον αφορά την εθνική της ομάδα, με μια ιστορία που σημαδεύει τη γενιά μου.

Είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες, με πολύ ποιότητα, είναι από τις ομάδες που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό για μένα είναι ευχάριστο, το να μπορώ να συνεχίσω ως προπονητής μιας χώρας με τόση επιρροή», είπε ο 68χρονος προπονητής , ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε προπονητής της εθνικής Ελλάδας, όπως επίσης της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Ο Σάντος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την πολωνική ομοσπονδία.

«Από σήμερα είμαι Πολωνός, όπως εσείς, είμαι ακόμα ένας που θα κάνω τα πάντα για να δίνω χαρά στον κόσμο με πολλή δουλειά. Τώρα θέλω να γνωρίσω τη χώρα, τον πολιτισμό και θα συνηθίσουν να με βλέπουν τριγύρω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν χθες στην ομοσπονδία, σχεδόν νιώσαμε σαν στο σπίτι μας. Είναι σημαντικό για εμάς να αρχίσουμε να εργαζόμαστε και να σκεφτόμαστε το μέλλον.

Τα πράγματα θα πάρουν το χρόνο τους» πρόσθεσε ο Σάντος, ο οποίος έφυγε από την εθνική ομάδα της χώρα του μετά τον αποκλεισμό της στους προημιτελικούς του Μουντιάλ του 2022, κόντρα στο Μαρόκο (0-1), και θα διαδεχθεί τον Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τη θέση του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο η Πολωνία αποκλείστηκε τη φάση των «16», από τη Γαλλίας (1-3).

«Τα λόγια που αφήνω για εσάς είναι φιλοδοξία και μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα σας δώσουμε πολλή χαρά, θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό και σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Τώρα, η επιτυχία θέλει πολύ δουλειά γιατί η τύχη δεν πέφτει από τον ουρανό, την επιδιώκεις. Αλλά υπάρχει απόλυτη σιγουριά ότι θα


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, 15:43

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒραβεία Όσκαρ 2023: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες
Επόμενο άρθροQatargate: «Ο Παντσέρι θα δώσει στοιχεία για την Εύα Καϊλή»: Τι προβλέπει ο δικηγόρος της