Στην αναστολή λειτουργίας έξι τμημάτων προχωρά σύμφωνα με ανακοίνωσή του το τμήμα μηχανολόγων -Μηχανικών του ΔΙ.ΠΑ.Ε στις Σέρρες μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε φοιτητή του τμήματος, ο οποίος παρακολούθησε τα Εργαστήρια Βιομηχανικές Μετρήσεις – Αυτόματος Έλεγχος (Τμήμα Τρίτης, 6/10/2020, 12:00 – 14:00) και Ηλεκτρικές Μηχανές (Τμήμα Τετάρτης, 7/10/2020, 12:00 – 14:00) .

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως και τα έξι τμήματα των συγκεκριμένων δύο Εργαστηρίων αναστέλλουν τη λειτουργία τους, για να απολυμανθεί ο χώρος την Δευτέρα ενώ τα αντίστοιχα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom. Παράλληλα αναφέρεται πως τόσο το Διδακτικό Προσωπικό όσο και οι φοιτητές των δύο παραπάνω Τμημάτων υποχρεούνται από τον νόμο να τεθούν σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών.

Θυμίζουμε πως χθες Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν εννέα κρούσματα θετικά στο κορονοϊό στην Π.Ε Σερρών. Τα επτά κρούσματα αφορούν σε ηλικίες από 19 έως 23 ετών ( μεταξύ αυτών και ο φοιτητής του ΔΙ.ΠΑ.Ε στις Σέρρες) και δύο κρούσματα ηλικίας 54 ετών. Όλοι τους είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣιγήν ιχθύος από κυβέρνηση και τράπεζες για την Bad Bank της ΤτΕ
Επόμενο άρθροΣτις 18.00 η ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον καθηγητή Γκίκα Μαγιορκίνη και τον Νίκο Χαρδαλιά