Ένας 60χρονος από το Σκούταρι στις Σέρρες έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή του, δύο ώρες μετά το εμβόλιο που έκανε για τον κοροναϊό μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον», με το ιατροδικαστικό πόρισμα να αναφέρει ότι ο θάνατός του προήλθε από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άτυχος άνδρας από τις Σέρρες ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο66χρονος έμεινε εγκλωβισμένος για 11 ώρες στο αναποδογυρισμένο όχημά του στη Σκόπελο!!!!
Επόμενο άρθροΚικίλιας στο MEGA – Οι χειμερινοί προορισμοί αξίζουν τη φροντίδα και τη στήριξή μας – Κρουαζιέρα από την 1η Μαρτίου