O επί 14 φορές All Star και 6ος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, με 31.540 πόντους, Ντιρκ Νοβίτσκι δάκρυσε μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του με τους Μάβερικς, ανακοινώνοντας πως βάζει τελεία στη λαμπρή καριέρα του. Μαζί του δάκρυσαν και οι φίλαθλοι του Ντάλας, αφού μετά από 21 χρόνια μαζί, δεν θα ξαναδούν τον Γερμανό υπεραθλητή να αγωνίζεται στο παρκέ του American Airlines Center.

 

Ο MVP του Ευρωμπάσκετ 2005, τότε που η εθνική Ελλάδας είχε κατακτήσει, στον τελικό απέναντι στη Γερμανία, το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας της τιμήθηκε από πέντε παιδικά ινδάλματά του: τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, τον Λάρι Μπερντ, τον Σκότι Πίπεν, τον Σον Κεμπ και τον συμπατριώτη του Ντέτλεφ Σρεμπφ, σε εκδήλωση με τη λήξη του αγώνα κόντρα στους Σανς.

 

 

«Είναι μοναδικό που οι ήρωές μου ήρθαν εδώ για αυτόν τον αγώνα. Σας ευχαριστώ! Μεγάλωσα βλέποντάς σας να αγωνίζεστε και σας είχα ινδάλματα. Αυτό σημαίνει για μένα περισσότερα από όσο μπορείτε να φανταστείτε», είπε απευθυνόμενος στους μεγάλους σταρ των παρελθόντων ετών του ΝΒΑ ο Νοβίτσκι.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔημιουργείται ένα νέο τοπίο για τα ναυπηγεία στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑν οι ΗΠΑ δεν μας πουλήσουν F-35 θα αναζητήσουμε λύσεις στην Ρωσία