Ως απαύγασμα φαντασίας χαρακτήρισε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για τη δημιουργία μίας κλειστής Λίγκας «μεγάλων» ευρωπαϊκών συλλόγων. Η τοποθέτηση αυτή από τον πρόεδρο της UEFA έγινε έπειτα από θέμα των Football Leaks, το οποίο υποστήριζε πως υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ώστε να παίζουν σε δικό τους πρωτάθλημα, για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

 

«Είναι σενάριο φαντασίας. Ένα όνειρο που δεν έχει καμία βάση αυτήν τη στιγμή. Δεν πρόκειται να γίνει. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης να δημιουργηθεί αυτή η SuperLeague, όπως την αποκάλεσαν…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν.

 

Τον Σλοβένο ποδοσφαιρικό παράγοντα επιβεβαίωσε και ο Αντρέα Ανιέλι, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων, ο οποίος είπε: «Δεν έχουμε συζητήσει ποτέ και δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε κουβέντες που να αφορούν το θέμα της δημιουργίας μιας νέας Λίγκας. Είμαστε μαζί με την UEFA και πορευόμαστε προς την ίδια κατεύθυνση».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον β’ κύκλο κινητικότητας
Επόμενο άρθροΠλήρως καλυμμένη η συνέχιση της λειτουργίας των μονάδων στο Αμύνταιο