Τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε… δόσεις έδειξαν οι εργαζόμενοι στη Δ.Ο.Υ. Σερρών που παίρνουν μέρος στο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου συλλόγων εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. που διεξάγεται φέτος στη Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες της ομάδας άφησαν στην άκρη τα… εκκαθαριστικά, τις ρυθμίσεις, την είσπραξη φόρων, φόρεσαν ποδοσφαιρικές στολές και κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να δείξουν ότι τα καταφέρνουν καλά και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Στην πρώτη μέρα του τουρνουά η ομάδα εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. Σερρών νίκησε με σκορ 4-2 την αντίστοιχη ομάδα της Δ.Ο.Υ Κέρκυρας, το πρωί του Σαββάτου το παιχνίδι κόντρα στη Δ.Ο.Υ. Αττικής- Κυκλάδων ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 5-5 ενώ το απόγευμα του Σαββάτου οι Σερραίοι εφοριακοί έχασαν 5-2 από τους συναδέλφους τους της Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης.

Ευτύχημα για την ομάδα του συλλόγου εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. Σερρών να έχει στον πάγκο της (αλλά και ως παίκτη) έναν έμπειρο προπονητή που έχει περάσει με επιτυχία και από τις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών, τον Μανώλη Παπαδόπουλο που κατάφερε να αυξήσει τα… «έσοδα» από βαθμούς και γκολ για την ομάδα του. Παίκτες του, ο Ανδρέας Κυριακίδης (που απέδειξε ότι εκτός από πολύ καλός σουτέρ στο μπάσκετ που ήταν στο παρελθόν είναι καλός και στο ποδόσφαιρο), ο Δημήτρης Σαϊνατούδης, ο Πολυχρόνης Βαδιάκας, ο Γιώργος Πράμας, ο Αθανάσιος Αλεξίου (με θητεία και στη Γ εθνική ως προπονητής), ο Στέργιος Μαυρίδης, ο Κωνσταντίνος Γεροστάμος, ο Γιώργος Ναυροζίδης και ο Χρήστος Στόϊλας.

Πάντως οι παίκτες της ομάδας του συλλόγου εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. Σερρών στο κλίμα του… άρθρου το χάρηκαν κι έστειλαν το μήνυμα της αξίας του αθλητισμού.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Γκραν Πρι του Καναδά στην ΕΡΤ2
Επόμενο άρθροΕΡΤ1 – Η Δήμητρα Γαλάνη «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση