Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA προτίθεται να καλέσει σε απολογία τον Νεϊμάρ, για τα όσα ανέφερε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με το πέναλτι που δόθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην χθεσινή αναμέτρηση για τους «16»του Champions League.

 

Ο Νεϊμάρ αποκάλεσε την απόφαση να δοθεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέναλτι στις καθυστερήσεις του χθεσινού ματς εναντίον της Παρι Σεν Ζερμέν «μια ντροπή» και είπε ότι οι υπεύθυνοι πίσω από το VAR «δεν ήξεραν τίποτα από ποδόσφαιρο».

 

Ο 27χρονος διάσημος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχασε το ματς λόγω τραυματισμού, εξαγριώθηκε με την απόφαση των διαιτητών να δώσουν πέναλτι στην United μετά από ένα ακούσιο χτύπημα της μπάλας με το χέρι από το Κιμπέμπε, το οποίο ο Μάρκους Ράσφορντ μετέτρεψε σε γκολ για την βρεταννική ομάδα, που με σκορ 1-3 την έστειλε στα προημιτελικά του Champions League (ενώ στον πρώτο αγώνα είχε χάσει 0-2 από την Παρί).

 

«Αυτό είναι ξεφτίλα, έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα από ποδόσφαιρο να είναι υπεύθυνοι για την εξέταση του Replay από το VAR», έγραψε ο Βραζιλιάνος στην Instagram. «Απλά δεν είναι δυνατό !!! Πώς ένας τύπος θα κρατήσει το χέρι του πίσω από την πλάτη του. Πηγαίνετε να γ..ειτε», πρόσθεσε.

 

Οι παραπάνω υβριστικοί χαρακτηρισμοί είναι πολύ πιθανό να του κοστίσουν, καθώς η UEFA σκοπεύει να τον καλέσει σε απολογία, την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

 

Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι τρεις αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, η οποία ενδεχομένως να μην λάβει “ελαφρά την καρδία” τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο Βραζιλιάνος σταρ…

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝα απαλλαγούν από τον ΕΝΦΙΑ τα ακίνητα που επλήγησαν από θεομηνίες
Επόμενο άρθροΧωρίς τη συγκατάθεση των κληρικών δεν θα γίνει τίποτε