Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, στο περιθώριο σημερινής απεργιακής κινητοποίησης, η οποία έχει προκαλέσει κομφούζιο στους δρόμους.

 

Στη συγκέντρωση βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε: «Παλεύουμε, διεκδικούμε και τελικά θα καταφέρουμε κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου – Βρούτση, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, κατάργηση του απαράδεκτου νόμου Κατρούγκαλου, δουλειά σταθερή και μόνιμη για όλους, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση αυτής της απαράδεκτης φοροληστείας του λαού μας και καμιά εμπλοκή στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ».

 

Λόγω της συγκέντρωσης έχουν κλείσει οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ομονοίας.

 

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη Ν.Δ. ότι «σπέρνουν αυταπάτες», τονίζοντας ότι «το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019 και η επίτευξη νέων ‘ματωμένων’ πρωτογενών πλεονασμάτων, προβλέπει για μία ακόμα φορά γονάτισμα του λαού και παράλληλα σημαντική μείωση των φόρων για τους επιχειρηματικούς ομίλους».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπιχειρηματική αποστολή στη Βαρσοβία 15-17 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΟ Γ. Βασιλειάδης δίνει τέλος στο κλειστό κλαμπ των «αθανάτων» της ΦΕΕ