Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης, δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, την Λαμία, αφού ο κορονοϊός προσέβαλε ένα από τα άτομα της αποστολής, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Ν. Αγχιάλου Βόλου, δεδομένου ότι η ομάδα δεν βρήκε ξενοδοχείο στη Λαμία.

Τα τεστ έγιναν το βράδυ της Τετάρτης και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, πλην ενός ατόμου, που δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για παίκτη ή για μέλος της αποστολής, γεγονός που σήμανε συναγερμό.

Μετά τη διαπίστωση ότι υπάρχει θετικό κρούσμα η ΠΑΕ Ξάνθης επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος με την σειρά του έδωσε εντολή να μπει σε καραντίνα τόσο το άτομο που βρέθηκε θετικό όσο η ομάδα σε ξενοδοχείο στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, καθώς η ομάδα δεν μπόρεσε να βρει στη Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θετικό άτομο στον covid 19, είναι ασυμπτωματικό. .

Να αναφερθεί ότι σύμφωνα με το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, το μέλος της Ξάνθης που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή, ενώ ο Μπάμπης Κυρλίδης, εκπρόσωπος της Ξάνθης, επανέλαβε ότι: «Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα κορoνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, το άτομο δεν είναι στην αποστολή», θέση που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα και από την ανακοίνωση της Ξάνθης, η οποία αναφέρει ότι:.

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε άτομο που είναι εκτός αποστολής. Ήδη τα μέλη της ομάδας που απαρτίζουν την αποστολή, υποβάλλονται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις σύμφωνα με το πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις οδηγούν και στην ματαίωση του σημερινού αγώνα της Ξάνθης με την Λαμία, στο πλαίσιο της Super League και το παιχνίδι ορίζεται για τη Δευτέρα.

Πηγή:ΕΡΑ Βόλου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους  και χαλαζοπτώσεις από το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι την Τρίτη
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα σήμερα ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση