Η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά η κυβέρνηση, έπειτα και από τη σημερινή σύσκεψη στου Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, Θεοπίστης Πέρκα, και της ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και της Ελληνικό Α.Ε., όπου διαπιστώθηκε ότι η επένδυση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

 

Ειδικότερα, έγινε γνωστό από τον κ. Φλαμπουράρη, ολοκληρώθηκε την Τρίτη η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ σήμερα συνεδρίασε το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με τον υπουργό, αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα, έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκε η δολοφονία 29χρονης στην Καλλιθέα
Επόμενο άρθροΤέσσερις τραυματίες σε καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Β. Σοφίας