Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 09:43

Η Νάπολι μπορεί να επικράτησε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με 1-0 της Ίντερ, στην πρώτη μεταξύ τους  αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς πιστεύει ότι «οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν 50-50» για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γκατούζο νίκησε χάρη στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ (54΄) σε ένα παιχνίδι που ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη την διάρκειά του.

«Μετά από μια βαριά ήττα στην έδρα μας από τη Λέτσε (2-3), κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι οι παίκτες αξίζουν την επιτυχία αυτή», δήλωσε ο Μανωλάς στο «Rai Sport».

«Σηκώσαμε ξανά τα κεφάλια μας και το κάναμε ενάντια σε μια ισχυρή ομάδα που διεκδικεί το Scudetto αυτήν τη στιγμή. Η πρόκριση είναι ακόμα 50-50, επειδή η Ίντερ είναι μια μεγάλη ομάδα, θα έρθουν στο San Paolo ψάχνοντας να κάνουν το παιχνίδι τους, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Stadio San Paolo στις 5 Μαρτίου.

«Εργαστήκαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στα αμυντικά μας καθήκοντα και έχουμε βελτιωθεί, αλλά για κάποιο λόγο ενάντια στους μικρότερους αντιπάλους, δεχόμαστε γκολ και αμέσως χάνουμε την συγκέντρωσή μας», πρόσθεσε ο Ελληνας διεθνής αμυντικός.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 09:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλή η αυτοψία στο «Παναγιώτικο» αλλά πώς έφτασαν με τα πόδια εκεί οι βουλευτές;
Επόμενο άρθροΠροβολή του Βόλου και του Πηλίου στην έκθεση Salon de Vacances Βρυξελλών