Η Σιμόνα Βιρτζίλι, χήρα του Μανώλη Κάνταρη που δολοφονήθηκε το 2011 για μια κάμερα, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Θυμίζουμε ότι η εκλιπούσα είχε δει τον σύζυγό της να δολοφονείται πριν δέκα χρόνια, ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patris News, η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» πάλεψε με τον καρκίνο για χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι είχε μιλήσει για όσα είχαν συμβεί με τη δολοφονία του άνδρα της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πώς είχε δολοφονηθεί ο Μανώλης Κάνταρης

Στις 9 Μαϊου 2011, λίγο μετά τις 05:00 το πρωί, ενώ ήταν ακόμα σκοτάδι ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στον δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως τον περίμενε ο θάνατος. Κοντά στον χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια. Του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια.

Οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη (ο ένας δεν βρέθηκε) είχαν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι τη δολοφονία του Μανώλη Κάνταρη είχε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή, η οποία πραγματοποίησε πογκρόμ κατά μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, υπόθεση που εξετάστηκε και στη δίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓκύζι – Εκκλησία πληρώνει τα rapid test σε ανεμβολίαστους πιστούς
Επόμενο άρθροΖακ Κωστόπουλος – Συνεχίζεται η δίκη – Καταθέτει η δεύτερη ιατροδικαστής