Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Άκη Σκέρτσου για την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους ενστόλους. Ο υπουργός Επικρατείας  αναφέρθηκε στο ζήτημα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και ιδιαίτερα στην επέκτασή της στους ένστολους, καθώς αυτό το θέμα είναι υψηλά στην ατζέντα της αντιπολίτευσης.

«Τα νοσοκομεία αποτελούν εν δυνάμει εστίες διασποράς του ιού εάν δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα, ενώ οι άλλοι χώροι του δημόσιου τομέα δεν συμβάλουν σε αυτό το μέγεθος στη διασπορά του ιού. Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό, άρα επιβάλλεται όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους να προστατευτούν και να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Τα πάντα είναι συνάρτηση της διασποράς», ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για την επέκταση της υποχρεωτικότητας μετά τους υγειονομικούς στα σώματα ασφαλείας.

Αντιδράσεις στο twitter

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με το twitter να σχολιάζει καυστικά την αναφορά του υπουργού.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛίρα και Ερντογάν – Η παράλληλη και μοιραία πορεία
Επόμενο άρθροΠροπόνηση για τον Τζόκοβιτς απέναντι στην Νόρι πριν τον ημιτελικό με Ζβέρεφ!