Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 18:45

«Σκέφτηκα την αυτοκτονία τις πρώτες μέρες μετά την είδηση. Μόνο η πίστη στον Θεό με έσωσε». Λόγια του πρώην γενικού διευθυντή της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι σε ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Bad Sport».

«Είχα γίνει στόχος όλων. Το σύστημα δεν υπήρχε, αλλά μόνο εγώ έπρεπε να πληρώσω» επέμεινε ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου, πρωταγωνιστής του σκανδάλου “Calciopoli”, όπου η ομάδα του Τορίνο υποβιβάστηκε για προκαθορισμένα αποτελέσματα τις χρονιές που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια το 2005 και το 2006.

«Ντρεπόμουν να περπατήσω στους δρόμους και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας, για να τερματίσω τα πάντα, ειδικά μετά τις πρώτες μέρες μετά την είδηση και τον μεγάλο σάλο των μέσων ενημέρωσης» συνέχισε ο Μότζι, ο οποίος ευχαρίστησε τον Θεό για την τεράστια δύναμη που του έδωσε.

Αυτός και ο Αντόνιο Τζιράουντο (διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους) κρίθηκαν ένοχοι για το “Calciopoli”, όμως κανείς από τους δύο δεν εξέτισε ποινή φυλάκισης, αλλά τους απαγορεύτηκε ισόβια η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 18:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος – Ορόσημο στις σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ η νέα αμυντική συμφωνία
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Χωρίς ρεύμα πολλά νοικοκυριά της Αττικής – Βλάβη σε 10 υποσταθμούς