Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 21:54

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σπουδαία επικράτηση (86-75) των Πειραιωτών επί της ομάδας του Μεσίνα.

Ο διεθνής άσος μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ δήλωσε: «Όσο περνούσε η ώρα ένιωθα καλύτερα. Ήταν δύσκολα στην αρχή στην επιστροφή μου αλλά ο κόουτς και ο συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω άνετα. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι μετά την κακή ήττα από την Ζαλγκίρις. Είχαμε εξτρα κίνητρο. Αξίζαμε τη νίκη και παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο».

Εν συνεχεία ο Σλούκας επισήμανε: «Το σημαντικό ήταν οι καλές άμυνες και η καλή κυκλοφορία. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε χαζά λάθη και είχαμε κακές επιλογές. Στο δεύτερο μέρος κάναμε πολύ πιο ορθολογικές επιλογές, ήμασταν πιο επιλεκτικοί και όχι βιαστικοί. Πετύχαμε και κάποια μεγάλα καλάθια. Γι’ αυτό κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα».

Όσο για τη δική του παρουσία, είπε: «Χρειάζομαι χρόνο να προσαρμοστώ μετά από πέντε χρόνια σε μια άλλη ομάδα. Με βοηθούν όλοι γι’ αυτό. Η ήττα στην πρεμιέρα ήταν κακή, ρεφάραμε σήμερα και συνεχίζουμε. Βασικός στόχος είναι η οκτάδα και γι’ αυτό παλεύουμε».

Τέλος για το ρεκόρ των 11 ασίστ, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να προχωρά. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, κάποιες φορές θα παίξουμε καλά, άλλες όχι. Το θέμα είναι να κερδίζουμε γιατί έτσι χτίζουμε και χαρακτήρα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 21:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣοκ με Σιμόες, ένα μήνα έξω
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: “Συναγερμός” σε γηροκομεία στην Αθήνα και τα Ιωάννινα (video)