Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το απόγευμα της δευτέρας η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την καριέρα της και την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο. «Μου έχουν προτείνει κωμικά πράγματα στην τηλεόραση και προ του ‘Πάρα Πέντε’ αλλά δε με ενδιέφεραν. Πήγαινα να κάνω αυτό που περισσότερο ήταν κοντά σε μένα, χωρίς να το έχω βρει απόλυτα».

Όπως σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη, στην αρχή της καριέρας της ήταν πιο διστακτική και φοβισμένη.

«Σκέφτομαι διαφορετικά πια. Το να σκέφτεσαι μέσα σε μια δουλειά είναι σημαντικό, δε γίνεται να πας έτσι. Το θέμα είναι να μη βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου. Ένιωσα ότι έβαζα εμπόδια στον εαυτό μου γιατί δεν ένιωθα από την αρχή άνετα να κάνω πράγματα. Φοβόμουν πολύ. Αυτό σε πολλά πράγματα με προστάτεψε και μου έκανε καλό, αλλά από την άλλη με πήγε πίσω και μου έφερε εμπόδια».

Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων ξεπέρασε τους ενδοιασμούς της για αυτό και επίλεξε να παρουσιάσει το «Celebrity Game Night».

«Τα έχω ξεπεράσει αυτά γι’ αυτό έκανα το ‘Celebrity Game Night’», αναφέρει η Σμαράγδα Καρύδη.

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο Παλλάς, που κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου, αλλά και στην ταινία «Dodo» του Πάνου Κούτρα, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Είχα ενδοιασμούς στην καριέρα μου, με προστάτεψαν αλλά με πήγαν και πίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Τουρκία καλεί τον έλληνα πρέσβη για τα «αμερικανικά τεθωρακισμένα» στα νησιά
Επόμενο άρθροΜε τον Σλούκα στο Super Cup ο Ολυμπιακός