Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 18χρονη από την Βουλγαρία που διακινούσε από την Χαλκιδική υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σκοτεινές διαδικτυακές σελίδες παιδόφιλων και παιδεραστών.

Η νέα υπόθεση έχει προκαλέσει ανατριχίλα και σοκ στο πανελλήνιο καθώς η 18χρονη από την  Βουλγαρία φέρετε επί τουλάχιστον τρία χρόνια να πουλούσε φωτογραφίες και βίντεο στο σκοτεινό διαδίκτυο, τόσο του εαυτού της όσο και δύο 16χρονων κοριτσιών από το φιλικό της περιβάλλον. Αυτό που προκαλεί όμως αποτροπιασμό  είναι ότι πουλούσε έναντι 20 και 30 ευρώ ακόμα και την 5χρονη αδερφή της γυμνή από την ηλικία των 2 χρόνων.

47φωτογραφίες και 11 βίντεο εντοπίστηκαν από την ΓΙΟΥΡΟΠΟΛ με υλικό παιδική πορνογραφίας της ιδίας, δύο 16χρόνων κοριτσιών αλλά και της 5χρονης σήμερα ετεροθαλής αδελφής της.
Το υλικό βρέθηκε κατά τη διάρκεια ψηφιακής έρευνας στο σκοτεινό διαδίκτυο και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ψηφιακά της ίχνη μετά από το σήμα της Europol και την συνέλαβαν στη Χαλκιδική μαζί με τον 24χρονο φίλο της στο σπίτι του οποίου διέμενε.
Σε βάρος της 18χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων ενώ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της στον ανακριτή.
Η 18χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι εκβιάστηκε για τις πράξεις της από ενήλικο άνδρα Βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση ενώ ελεύθερος αφέθηκε και ο 24χρονος φίλος της που δεν κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και συνελήφθη λόγω ενός όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του και μικροποσότητες κάνναβης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ τελικός στόχος της Τουρκίας είναι η προσάρτηση (audio)
Επόμενο άρθροΣέρρες: Παράταση προθεσμίας για διορθώσεις στα κτηματολογικά διαγράμματα