Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν με παρέα Βρετανών, οι οποίοι επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Μετά την αποβίβασή τους, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο ελικόπτερο, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή, προσγειώθηκε σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του 21χρονου που έχασε τη ζωή του.

Το χρονικό της φρίκης

Μετά την προσγείωση του πρώτου ελικοπτέρου οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο άτυχος 21χρονος από τη Βρετανία είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο.

Υπό συνθήκες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Το δεύτερο ελικόπτερο, όπου επέβαιναν οι γονείς του 21χρονου Βρετανού ακολουθούσε και δεν είχε ακόμη προσγειωθεί όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην καταρρεύσουν βλέποντας το τρομακτικό γεγονός.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Καύσωνα… συνέχεια και την Τρίτη – Πού θα σημειωθούν 40άρια
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου 2022