Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, μαζί με τους γιους του, Μιχαήλ – Άγγελο και Άρη, ήταν ο χθεσινός καλεσμένος στο The 2Night Show που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία του στην υποκριτική, τον χωρισμό του αλλά και τη νέα ζωή δίπλα στην δεύτερη σύζυγό του με την οποία απέκτησαν δυο κόρες.

«Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα, όπως και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα, δεν έχει σταματήσει αυτό, δεν έχει αλλάξει κάτι, ποτέ δεν έκανα έξοδα και δεν μπορούσα», ανέφερε στον Γρηγόιρη Αρναούτογλου ο Στέλιος Κρητικός.

Για τον χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο: «Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, είχε δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, θέλει αγάπη, θέλει πίστη, φροντίδα.

Το πιο εύκολο είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο, ενώ το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την γκρίνια σου και να πεις, πάμε να το ξαναδούμε. Ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που ήμασταν μαζί και πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού», είπε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος Κρητικός απάντησε επίσης τι έγινε με την την πρώτη δελεαστική πρόταση, για συμμετοχή στο «Survivor», αλλά αποκάλυψχε και το πώς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους στον κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα πρώτα βήματα του Μιχαήλ Αγγέλου στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Τρία μίλια», και για την καριέρα του Άρη στο stand up comedy.

To άρθρο Στέλιος Κρητικός: Τα παιδιά μου δεν έζησαν εύκολα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροAEK-ΟΦΗ 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)
Επόμενο άρθροΛεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-0 (Πρώτο ημίχρονο)