Μπορεί να μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε, να βάζουμε όμορφους και αισιόδοξους στόχους ή να αφήνουμε παραπονεμένους όσους αυτήν την περίοδο τυχαίνει να έχουν γενέθλια, επέτειο ή τη γιορτή τους. Το αντίθετο μάλιστα!

Γεμίζουμε με χαρά τους αγαπημένους μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, με δωροεπιταγές Happy Message, 18μηνης ευελιξίας, για όμορφες εμπειρίες ζωής! Χαρίζουμε το μήνυμα της ζωής που συνεχίζεται, φέρνοντάς μας χαρές. Όσο περισσότερο μοιράζουμε χαρά και αισιόδοξα μηνύματα, τόσο περισσότερο τα προκαλούμε να γίνουν πραγματικότητα!

Οι Δωροεπιταγές Happy Message αποστέλλονται σε συσκευασία δώρου ή και με e-gift και εξαργυρώνονται on-line. Αν σας χάρισαν δωροεπιταγή Happy Message, έχετε περιθώριο 9 μήνες για να την εξαργυρώσετε. Όταν αποφασίσετε να την εξαργυρώσετε, μπαίνετε στο baladeur.gr, επιλέγετε την εμπειρία ή τις εμπειρίες που θα θέλατε να απολαύσετε και τις αγοράζετε με την έκπτωση που αντιστοιχεί στο ποσό της δωροεπιταγής σας. Από την ημερομηνία που εξαργυρώνετε τη δωροεπιταγή σας, έχετε περιθώριο άλλους 9 μήνες για να απολαύσετε τις εμπειρίες που επιλέξατε!

Παραδείγματα δώρων εμπειρίας με τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή Happy Message:

Tο Baladeur.gr, Νο1 στα δώρα εμπειρίας στην Ελλάδα από το 2005, η επιχείρηση που δημιούργησε τα e-gifts, πρωτοστατεί και πάλι στα πιο χρήσιμα δώρα για κάθε περίοδο! ΤαΔώρα Εμπειρίας Baladeur είναι η ζωή η ίδια σε συσκευασία δώρου, αφού πρόκειται για όμορφες στιγμές ζωής, αποστέλλονται με courier ή ακόμα και στο e-mail σας (άυλα δώρα) κάνοντας τις αγορές σας 100% ασφαλείς και τις παραδόσεις άμεσες. Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια “άυλο δώρο” – “δώρο εμπειρίας” για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα.

Τρόποι αγοράς & εξόφλησης: Αγοράστε δώρα εμπειρίας Baladeur οn-line στο baladeur.gr, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr.

Μένουμε σπίτι και παραμένουμε ενεργοί με Happy Message και με όμορφους στόχους για εμπειρίες ζωής 18μηνης ευελιξίας υλοποίησης, που κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας!

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροTo «#ΜένουμεΌρθιοι» παρουσιάζει ο Α. Τσίπρας
Επόμενο άρθροΒόλος: Αρνητικά στο κορωνοϊό τα ύποπτα κρούσματα στο Νοσοκομείο