Ο αγαπημένος συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, και χωρίς αμφιβολία, κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν η μητέρα του.

Η Δέσποινα Κραουνάκη μίλησε για τον αδελφό της, Σταμάτη Κραουνάκη, και περιέγραψε πώς η μητέρα τους έσπασε το πιάνο που του είχε πάρει η ίδια όταν έμαθε ότι δεν πέρασε στη Νομική.

«Η μάνα μου δεν ήταν σκληρή, αλλά ήταν τρελή! Ήταν περιπετειώδης φύση και θα πω κάτι πάρα πολύ τρελό αυτή τη στιγμή. Όταν ο πατέρας μου έχασε τα πάντα, η μάνα μου πήρε διαζύγιο για να πάρει το πατρικό της και να σώσει ένα τμήμα της περιουσίας.

Ως κόρη στρατιωτικού και να έχει στοιχεία από τη σύνταξη, από τα οποία πήγε και ψώνισε σε αυτή την ωραία περιοχή που έχουμε τώρα όλοι καταφύγιο εκεί στα Μεσόγεια. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα και δεν μάσησε ποτέ»

Η μητέρα του μεγάλου δημιουργού σε μια σπάνια εμφάνισή της του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας: «Σου εύχομαι, Σταμάτη μου, μέσα από την ψυχή μου ότι καλύτερο στη ζωή σου.

Σε ευχαριστώ. Έχω χρυσά γεράματα και σου εύχομαι πάντα να προσφέρεις, έτσι όπως είσαι γεννημένος να προσφέρεις. Αγάπη μου γλυκιά να σου χαρίζει η ζωή ότι καλύτερο».

«Είμαι πανερωτικός…»

Σε άλλο σημείο και μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Είμαι πανερωτικός. Για να τελειώνουμε δεν εννοώ καθόλου το γ@@@ι.

Εννοώ το στυλ σου, εννοώ τα μάτια σου, εννοώ έναν άνθρωπο που θα μου δείξει τρυφερότητα. Εννοώ μια μεγάλη γυναίκα που της έχω αγάπη μεγάλη, που είναι βασικό μου θέμα ή κι ένα νεότατο που βλέπω στα μάτια του ένα ταλέντο. Έλεος. Το πανερωτιστής δεν σημαίνει πάω και γ@@@@μαι πάντου με όλους.

Συγγνώμη. Μα για να το κάνουμε και ξεκάθαρο. Άλλωστε για να το πω κι εγώ κατά τη Δήμητρα Λιάνη… Έχω κλείσει. Είμαι 66 στα 67, τα πολλά ντουζένια έχουν παρέλθει, αν τυχόν έρθει κάτι και μας απογειώσει θα το συζητήσουμε», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκικά ΜΜΕ: «Σκληρό μήνυμα στην Ελλάδα στη γλώσσα που καταλαβαίνει»
Επόμενο άρθροΒόλος: Στην κορύφωση του το φαινόμενο της μείωσης του μαθητικού δυναμικού