Η Apple ζήτησε από τους κατασκευαστές smartphone Foxconn και Pegatron να σταματήσουν τα σχέδια για επιπρόσθετη παραγωγή του iPhone XR που βγήκε στα ράφια τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το Reuters.

 

Η Apple είχε ζητήσει επίσης από τη μικρότερη κατασκευαστρια iPhone, Wistron, να αναστείλει τις παραγγελίες, αλλά η εταιρεία δεν θα λάβει παραγγελίες για το iPhone XR αυτή τη σεζόν, αναφέρει το δημοσίευμα.

 

“Για την πλευρά της Foxconn, προετοιμάστηκε για σχεδόν 60 γραμμές παραγωγής για το μοντέλο XR της Apple, αλλά πρόσφατα χρησιμοποιεί μόνο περίπου 45 γραμμές παραγωγής καθώς ο κορυφαίος πελάτης της δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να κατασκευάσει τόσα πολλά ακόμη”, σύμφωνα με μια πηγή.

 

Στο λανσάρισμα των νέων iPhones τον Σεπτέμβριο, η Apple εισήγαγε το iPhone XR χαμηλότερου κόστους, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, μαζί με άλλα δύο μοντέλα, το XS και XS Max.

 

Πριν από πέντε χρόνια, η Apple μείωσε τις παραγγελίες για το iPhone 5C ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, πυροδοτώντας εικασίες σχετικά με χαμηλή ζήτηση για το μοντέλο.

 

Η εταιρεία προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πωλήσεις για το κρίσιμο τρίμηνο των διακοπών θα είναι πιθανώς χαμηλότερες από τις προσδοκίες της Wall Street.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον ώμο του Λευτέρη Πετρούνια Γενική Κλινική του Ανσί
Επόμενο άρθροΒρυξέλλες και Δουβλίνο απέρριψαν βρετανικό σχέδιο για τα ιρλανδικά σύνορα