Συνεχίστηκαν και χθες, Πέμπτη, οι περιοδείες του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του σε δημοτικές ενότητες του Βόλου, αυτή τη φορά στα Ανω και Κάτω Λεχώνια και στον Αγιο Βλάσσιο.

Στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε με τα τοπικά συμβούλια και τους κατοίκους των περιοχών αυτών ο κ. Μπέος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ακούσει αιτήματα και προτάσεις για συγκεκριμένες παρεμβάσεις

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέος η Δημοτική Αρχή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την θετική απήχηση που έχει το έργο της στους δημότες και υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ότι η δέσμευσή του για προτεραιότητα στην περιφέρεια του Δήμου θα τηρηθεί απόλυτα. «Εμείς δεν ερχόμαστε προεκλογικά. Ερχόμαστε τώρα, σε χρόνο εκλογικά ουδέτερο, καταγράφουμε τα θέματα, πέντε, έξι, επτά, δεσμευόμαστε για τη λύση τους και όταν έρθει η ώρα των εκλογών οι πολίτες θα έχουν την άμεση αντίληψη αν υλοποιήσαμε αυτά που δεσμευτήκαμε απέναντί τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Προηγούμενο άρθρο«Πλάνη η ανοσία της αγέλης» σύμφωνα με τον ΠΟΥ
Επόμενο άρθροΝέο χτύπημα από «μαϊμού» τεχνικούς της ΔΕΗ