Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων που έχει τοποθετήσει στο «κάδρο» η αστυνομία, όσον αφορά στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου αστυνομικοί που διευρευνούν την υπόθεση, ενώ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον εντοπισμό της δράστιδας.
Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε όποια βοήθεια μπορεί να τους δώσει η 34χρονη, και με όπλο την τεχνολογία , να ρίξουν, φως στην υπόθεση.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται, πως η  γυναίκα με το  βιτριόλι είναι ηλικίας από 30 έως 40 ετών, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, µε ξανθά μαλλιά. Φορούσε τσάντα πλάτης , και έφυγε από την περιοχή µε γρήγορα βήματα, αμέσως μετά την επίθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο οπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της, και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία  να καθαρίσει η εικόνα.

Η ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων και της χαρτογράφησης των μετακινήσεων από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, αναμένεται ότι θα δώσει καθαρή εικόνα για το τι συνέβη όχι μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά και το προηγούμενο κοντινό διάστημα .
Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά, για τον εντοπισμό της.

Σχετική είδηση:Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζουν στο αποτέλεσμα οι έρευνες (video)

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε ποια προϊόντα μειώνεται από σήμερα
Επόμενο άρθροΨιλόβροχο μεσημέρι-απόγευμα στο Βόλο