Στα κρατητήρια της Αστυνομίας θα μείνει μέχρι αύριο Παρασκευή ο 68χρονος συνταξιούχος, που το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη στη Ν. Ιωνία για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ενώ όταν επιχείρησαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους, τους έβρισε, αντιστάθηκε της σύλληψης και μάλιστα έριξε κουτουλιά στον έναν προκαλώντας του εκδορές.
Ο συνταξιούχος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλου, αυτοδικίας και εξύβρισης και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το σπίτι που μένει η πρώην σύζυγός του, είναι δικό του.
Ο 68χρονος, αν και υπήρχε δικαστική απόφαση να μην πλησιάσει και να μην έχει επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του πήγε στο σπίτι που διαμένει και δημιούργησε επεισόδιο, με αποτέλεσμα εκείνη να καλέσει την Αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, ο 68χρονος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους, τους έβρισε, αντιστάθηκε της σύλληψης και έριξε κεφαλιά στον έναν προκαλώντας του εκδορές.
Στο Δικαστήριο, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι είχε δικαστική απόφαση να μην πλησιάζει το σπίτι και την πρώτη σύζυγό του και σε ερώτηση του προέδρου που θα μείνει εάν αφεθεί ελεύθερος, απάντησε ότι έχει μια παράγκα σε ένα οικόπεδο.
Τελικά, με πρόταση του εισαγγελέα έδρας, το Δικαστήριο αποφάσισε να διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι να δικαστεί αύριο Παρασκευή, αν και ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι αναγνώρισε το λάθος του και δεν έχει πρόθεση να δημιουργήσει ξανά επεισόδιο.

Προηγούμενο άρθροΨάχνει το «2 στα 2» ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Επόμενο άρθροΕπίθεση με βιτριόλι – Στο δικαστήριο έφτασε και η Εφη