Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:05

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ κατακύρωσε υπέρ του ΠΑΟΚ με σκορ 5-0 τον διακοπέντα τρίτο αγώνα με το Περιστέρι, για τον προκριματικό γύρο της Γ΄ φάσης της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δικαιώθηκε και παίρνει «στα χαρτιά» το παιχνίδι και την πρόκριση στα προημιτελικά των πλέι-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα στερηθεί για δύο παιχνίδια των υπηρεσιών του Νίκου Προσινικλή, ο οποίος τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του προς φιλάθλους της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι στη συνέχεια εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και κινήθηκαν εναντίον του, με συνέπεια οι διαιτητές να διακόψουν το ματς, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ισόπαλο 8-8.

Ο ΓΣ Περιστερίου υποστήριξε κατά την εκδίκαση ότι η διακοπή ήταν προσωρινή και ότι, αφότου εκκενώθηκαν οι εξέδρες (όπως είχαν ζητήσει διαιτητές και αλυτάρχης), το ματς μπορούσε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, κάτι το οποίο δεν δέχθηκε η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων επιβλήθηκε ακόμη ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (δεν διευκρινίζεται αν θα ισχύσει στο επόμενο πρωτάθλημα) και τιμωρία της έδρας για πέντε αγώνες (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Μετά την απόφαση αυτή, το Περιστέρι θα κληθεί να παίξει στα πλέι άουτ της Α1, όπου στην Α΄ φάση θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας το Παλαιό Φάληρο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:06

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝΔ: «Αυτά είναι τα τέσσερα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ» για την ενεργειακή κρίση
Επόμενο άρθροΕπίθεση σε φιλάθλους της Γουέστ Χαμ