Στα μεταγραφικά και τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό (9/4/2018), επικεντρώθηκαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με την Ξάνθη (14/4, 19:00), που θα είναι και το τελευταίο φετινό παιχνίδι των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

-Για τον έναν χρόνο από τότε που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας χρόνος γεμάτος με πολλή δουλειά και κίνητρα. Συνέβησαν καλά πράγματα και όχι καλά. Έμαθα πολλά σαν προπονητής σε αυτό το χρόνο. Το Ρέντη έγινε το σπίτι μου, περνώ εδώ την περισσότερη ώρα της ημέρας με πολλή δουλειά και είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν και ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Υπήρχε το πρώτο διάστημα της προσαρμογής, έπρεπε να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά τώρα γνωριζόμαστε καλύτερα από ποτέ. Είμαστε πολύ καλά από αυτή την άποψη. Όποιος συνεχίσει στην ομάδα τον περιμένει πάρα πολλή δουλειά, γιατί όποιος δουλεύει εξελίσσεται. Υπάρχουν παίκτες που έχουν πολλά περισσότερα να δείξουν, όπως και η ομάδα».

-Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε προετοιμάσει μια λίστα με πολλά ονόματα από παίκτες που πιστεύουμε πως έχουν την ποιότητα να παίξουν στον Ολυμπιακό. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα που δεν υφίστανται. Αυτή η λίστα είναι στα χέρια της διοίκησης. Έχει γίνει μια προεργασία, αλλά δεν είναι αλήθεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔεν επαρκεί ο χρόνος για τη διενέργεια δεύτερου δημοψηφίσματος
Επόμενο άρθροΕκτοξεύθηκαν οι πλειστηριασμοί το 2017