Την 1η και τη 2η θέση στην κατηγορία Top All-Inclusive Resorts στον κόσμο κατέκτησαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής, Ikos Oceania & Ikos Olivia, στα φετινά Travelers’ Choice Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

 

Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts, ο κ. Δημήτρης Κοντός, Chief Operations Officer του Ομίλου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διάκριση αυτή τονίζοντας:

 

“Η ανοδική πορεία των Ikos Resorts αντανακλάται στις συνεχείς βραβεύσεις των Ikos Olivia και Ikos Oceania από τη 1η και την 3η θέση, αντίστοιχα, των World’s Best Luxury All Inclusive Resorts του 2018, στην 1η και την 2η θέση της αντίστοιχης λίστας το 2019. Εκφράζουμε έτσι τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς. Κυρίως όμως, τα βραβεία αυτά αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων μας, οι οποίοι εργάζονται με ακατάπαυστη διάθεση και μεράκι ώστε κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι μοναδική. Χωρίς αυτούς, μία τόσο σημαντική διάκριση δεν θα ήταν εφικτή”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα μιλήσουν όλοι οι βουλευτές μας
Επόμενο άρθροΚαμία αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα