Σύμβαση 900.000 ευρώ για τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και διαγραμμίσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΠΕΗ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης.

Την σύμβαση με προϋπολογισμό 900.000 χιλ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου οδικής ασφάλειας «Διαγράμμιση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου» υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

To έργο προβλέπει την τοποθέτηση μονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ΠΕΗ. Οι ακριβείς χιλιομετρικές θέσεις των επεμβάσεων θα επιλεχθούν και θα υποδειχθούν από την διευθύνουσα υπηρεσία.

Προβλέπεται επίσης η συντήρηση και η αντικατάσταση ρυθμιστικών πινακίδων σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ηρακλείου, διαγράμμιση οδοστρώματος καθώς και τοποθέτηση μεταλλικών ανακλαστήρων. Επίσης θα γίνει αποξήλωση παλαιών ή κατεστραμμένων προς αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας.

Στόχος του έργου να αυξηθεί η ασφάλεια του οδικού δικτύου, η προστασία των διερχόμενων αυτοκινήτων για την ελαχιστοποίηση ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη προειδοποίηση του Λιμεναρχείου Βόλου για την κακοκαιρία Denise – Πως και πότε θα μας επηρεάσει
Επόμενο άρθροΤρία φαρμακεία δώρισε ο Ροταριανός Όμιλος «Αργώ» στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας