Καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη του Open» ήταν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όπου σχολίασε τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στο «Πανθεσσαλικό», ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδιά που έγιναν στη χθεσινή αναμέτρηση με το Κόσοβο.

Μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος αναφέρθηκε και στην εκλογή του Μπαλτάκου ως πρόεδρου της ΕΠΟ και τόνισε πως στην Αθήνα τα παιχνίδια της Εθνικής θα τα παρακολουθούσαν ο… Καραπαπάς και οι φίλοι του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επιτέλους η εθνική έπαιξε σε κοινό, σε γεμάτο γήπεδο. Κάποιοι θεωρούσαν την εθνική δικό τους μαγαζί, με 1000 φιλάθλους και οι 500 να βρίζουν τους διεθνείς. Να καλούν παίκτες της αρεσκείας τους, να κάνουν κουμάντο στην εθνική. Ξέρετε ποιοι είναι. Έμαθα κι εγώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό, πλέον, όταν χρειάζεται.

Δεν ονοματίζω ανθρώπους που ήταν θεσμικά πρόσωπα και έκαναν τη δουλειά τους, γιατί πλέον κοιτάμε μπροστά. Στην Αθήνα θα το έβλεπε ο Καραπαππάς και η παρέα του. Στο Βόλο είχε παραπάνω κόσμο και από τον αριθμό των εισιτηρίων. Στο Πανθεσσαλικό θα γίνει και το επόμενο παιχνίδι της εθνικής. Μετά τα όσα έγιναν στο Βόλο, θεωρώ ότι έχει δικαίωμα και η Κρήτη και η Πελοπόννησος να πάρουν παιχνίδια. Το Πανθεσσαλικό έχει δικαίωμα πλέον για διεθνείς διοργανώσεις».

Για τα επεισόδια που έγιναν σημείωσε:

«Δε γίνεται 20-30 άτομα να αμαυρώνουν μια εικόνα. Επανειλημμένως η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας έχει δείξει την ανεπάρκειά της, δεν θέλουν να γίνονται τέτοια γεγονότα στην πόλη τη Βόλου. Ο Βόλος είναι στο κέντρο της Ελλάδας και δε θα είναι προορισμός μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά και για αθλητικό τουρισμό.

Ο κ. Αλεξάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βόλου, να παραιτηθεί, είναι ανεπαρκής. Ας εκκένωνε το πέταλο και ας τους έβαζε στη μέση, όχι που τους έβαλε δίπλα στους δικούς μας. Εκανε καμία σύλληψη; Ας μας το πει. Ποια ήταν η δουλειά του; Η ευθύνη ανήκει σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.

Ο Ελληνας αστυνομικός έχει φιλότιμο. Το θέμα είναι τι κάνουν οι ανώτεροι. Στον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό προ ετών ουσιαστικά μου απαγόρευσαν να πάω στο γήπεδο. Ο Καραπαπάς είχε βάλει βέτο να μην πάω στο γήπεδο».

Για τον Μπαλτάκο και την κριτική που δέχθηκε:

«Είναι ευκαιρία να δώσει την απάντησή του σε όσους τον επέκριναν στη γενική συνέλευση. Πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει κριτική πριν καν αναλάβει ένας πρόεδρος. Κοιτάμε πού ζούμε. Αν ήμουν ο Μπαλτάκος, ή ο Σαββίδης, ο Μελισσανίδης, από τη στιγμή που πήρε θέση η κυβέρνηση μετά τον Μαρινάκη και τον Αλαφούζο, θα έλεγα το αυτονόητο:

Η επιλογή της κυβέρνησης, ο κ. Ζαγοράκης κράτησε 3 μήνες. Αφήστε με λοιπόν να κάνω έργο και μετά μου κάνετε κριτική. Δηλαδή τι πρέπει, να γυρίσουμε στην εποχή του Γκιρτζίκη ή του Σαρρή; Αυτούς τους προέδρους θέλουμε;»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπό το κακό στο χειρότερο η Γαλλία, η Κροατία άλωσε με 1-0 το «Σταντ ντε Φρανς»
Επόμενο άρθροΠάει Κατάρ η Αυστραλία, 5-4 στα πέναλτι το Περού