Μετά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία η Zeus International, o όμιλος που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Κροατία.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner και στα δυτικά προάστια του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου Novi Vinodolski, το μέχρι πρότινος Novi Spa Hotels & Resort θα τελεί εφεξής υπό το management της Zeus International.

 

Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων και περιλαμβάνει 164 δωμάτια στο καινούριο κτίριο και 337 βίλες συνολικής κτιριακής επιφάνειας άνω των 150.000 τ.μ. Ακόμη διαθέτει, 11 εστιατόρια και μπαρ (6 εστιατόρια/ bars + 5 bars), μεγάλους συνεδριακούς χώροι άνω των 5.000 τ.μ., 7 πισίνες, μίνι μάρκετ αλλά και παιδική χαρά άνω των 4.000 τ.μ. με εσωτερικούς χώρους παιχνιδιού και παιδικές πισίνες.

 

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης παραθαλάσσιο κέντρο spa σε ένα κτίριο 14.000τ.μ., αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα spa της Ευρώπης, που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα μασάζ και θεραπειών.

 

Το ξενοδοχείο, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, πρόκειται σταδιακά να ανακαινιστεί και να λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International από τον Απρίλιο του 2019 ενώ θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέα στρατηγική με στόχο την ανάκαμψη
Επόμενο άρθροΖητούν κατάργηση φόρου διαμονής και μείωση ΦΠΑ