Συνάντηση εργασίας θα έχουν αύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την προστασία των ζώων συντροφιάς Μαριάνθη Δημοπούλου και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Σε ευρεία σύσκεψη στον δήμο Κορινθίων με αντικείμενο την προώθηση των φιλοζωικών σχεδίων και δράσεων του Δήμου Κορινθίων, την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον σεβασμό απέναντι σε κάθε μορφή ζωής και την ευζωία αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:30 η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κ. Μαριάνθη Δημοπούλου.

Στην σύσκεψη θα παρίστανται ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού ,Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας ζώων συντροφιάς Γιάννης Καρασάββας καθώς και εκπρόσωποι Φιλοζωικών Συλλόγων-Σωματείων

Η Γ.Γ θα βρεθεί στην Κόρινθο μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ.Γιάννη Καρασσάβα. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, Κολιάτσου 32, στον β όροφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: Νέα επίθεση αδέσποτων σκυλιών – Στο νοσοκομείο το θύμα με σοβαρά τραύματα
Επόμενο άρθροΟ Τάιλερ Πέρι πρόσφερε σπίτι στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ όταν το είχαν ανάγκη