Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 16:32

Μπορεί ο Εντουάρ Μεντί να ευθύνεται για τα δύο γκολ που δέχθηκε η Σενεγάλη στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Ολλανδία (0-2), ωστόσο ο προπονητής του αφρικανικού συγκροτήματος, Αλιού Σισέ, δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακα της Τσέλσι.

Μάλιστα, ο 46χρονος τεχνικός είναι πεπεισμένος για την πνευματική δύναμη του 30χρονου γκολκίπερ και γι’ αυτό προανήγγειλε ότι ο Μεντί θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα των «λιονταριών της Τεράνγκα» στο αυριανό (25/11) παιχνίδι με το Κατάρ για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Μουντιάλ.

«Ο Εντουάρ τα πάει πολύ καλά, έχει μια ατσάλινη αποφασιστικότητα» δήλωσε σήμερα ο Σισέ στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: «Οι ικανότητες του Εντουάρ μιλούν από μόνες τους, δεν νομίζω ότι κάποιος τον αμφισβητεί, κάποιες φορές έχει καλή απόδοση, κάποιες φορές κακή απόδοση. Έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου, την τυφλή εμπιστοσύνη μου και αυτή των συμπαικτών του. Αύριο θα είναι στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σισέ για τον διεθνή πορτιέρε.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022, 16:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜάριος Αθανασίου: Μου αρέσουν τα δύσκολα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται
Επόμενο άρθρο e-ΕΦΚΑ: Εκκαθάριση αγροτικών ασφαλιστικών εισφορών 2021