Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του και η φωτογραφία του ψευτογιατρού από το Κορωπί, οπότε αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω η δικογραφία. Στην αστυνομία φθάνουν και νέες καταγγελίες από θύματα του που τον αναγνώρισαν είτε από όνομα του Νίκος Κόντος είτε από τρόπο δράσης του.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των θυμάτων του ψευτογιατρού έφτασε τα 53 άτομα, καθώς μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες οκτώ ακόμα άτομα έχουν καταγγείλει ότι έπεσαν στα δίχτυα του.

Οι πρακτικές που χρησιμοποιούσε για να εξαπατά ασθενείς, συγγενείς τους, γιατρούς και τον περίγυρο του στην τοπική κοινωνία, όπου εμφανιζόταν ως πιλότος, βρίθουν φαντασίας…

Στα ιδιωτικά θεραπευτήρια και στα διαγνωστικά κέντρα είχε καταφέρει να μπαινοβγαίνει ως εξωτερικός συνεργάτης, οπότε, λόγω της μη ύπαρξης σχέσης εξαρτημένης εργασίας, δεν ήταν απαιτητό να προσκομίσει πτυχίο ιατρικής επιστήμης και τα στοιχεία της προσωπικής και επαγγελματικής του ταυτότητας.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την πολυτελή κατοικία του στο Κορωπί, όπου σύμφωνα με πληροφορίες για να ανοίξει η πόρτα συγκεκριμένων δωματίων, υπήρχαν κωδικοί.

Πληροφορίες συλλέγουν και από μοναστήρι της περιοχής όπου ο 47χρονος «ψάρευε» τα θύματα του και «πατούσε» πάνω στην αγωνία γονιών και συγγενών ανθρώπων που είναι βαριά άρρωστοι, πατώντας στο στο θρησκευτικό τους συναίσθημα και αποσπώντας τεράστια ποσά χρημάτων.

Ο μεγάλος φόβος των οικογενειών των θυμάτων είναι ότι ο 47χρονος θα βρει τον τρόπο και θα καταφέρει να βγει σύντομα από τη φυλακή.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕύκολα η Βαλένθια, 2-0 την Οσασούνα
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακή η Αταλάντα, 4-1 την Σασουόλο