Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο προκειμένου να συμμετάσχει στο λεγόμενο Thessaloniki Helexpo Forum, που λόγω πανδημίας, αντικατέστησε την 85η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Συνολικά προγραμματίζονται 23 διαφορετικά πάνελ και τέσσερις μεγάλες θεματικές ενότητες για την Εξωστρέφεια και τις εξαγωγές, την Ψηφιακή Δικαιοσύνη, την Ενέργεια και την αειφορία, καθώς και τις Νέες Τεχνολογίες στον Πρωτογενή Τομέα.

Στις συζητήσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν οι συνέπειες της πανδημίας αλλά και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας, θα μετάσχουν εκτός από τον Πρωθυπουργό και υπουργούς, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωποι κομμάτων, επιχειρηματικοί φορείς, σύνδεσμοι, αυτοδιοικητικοί, θεσμικοί παράγοντες και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων.

Αύριο ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι για τις «Προοπτικές Ανάπτυξης της Βορείου Ελλάδος», ενώ στις 7 θα απευθύνει την κεντρική ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Βόλλευ του Θησέα
Επόμενο άρθροΤαξιδιωτικές οδηγίες από το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ